Полезен

Къща, която рисува отвън в град Амстердам

Къща, която рисува отвън в град Амстердам

Луук Смитс

Холандската жилищна архитектура се характеризира с дълбоки и тесни пространства, това Тя позволява на апартамент да има две основни страни, свързани с предната и задната страна на сградите.

Същото се случва и в това жилище, разположено в квартала Пидж, Амстердамкъдето едната страна гледа към тиха и тясна улицаи другата към разкошен вътрешен двор на сградата с частна градина, Но за да го превърне в уютен и функционален дом, който е сега, трябваше да премине през а реформа в ръцете на Непорочния Кантеро, основател на Cantero Architecture, Влезте и вижте резултатите!

Реклама - Продължете да четете по-долу Ключовете за реформа Луук Смитс

Целта беше оптимизирайте използването на съществуващи помещения и получавате голямо пространство за съхранение интегрирани в жилищните райони, винаги с външна връзка предвид като начин да разширите гледката отвъд жизненото пространствои улавяне на естествена светлина.

Дъбо сърце Луук Смитс

В новия дизайн, Всички зони са организирани около „сърцето на дъб“, голяма споделена съблекалня която комуникира визуално и пространствено с двете страни на пода, двете основни спални и двете външни.

Съкровище за съхранение Луук Смитс

Когато влизате в съблекалнята, изглежда, че сте вътре в дървена кабина, прекъснати само от двата входа и светлината на тавана.

Както вътрешността, така и екстериорът са пълни с практични пространства за съхранение, някои от тях скрити и неочаквани.

Безвременен състав Луук Смитс

Горният етаж излъчва a Неутрална атмосфера, създадена от контраста на белите стени срещу тъмния под, от своя страна образувайки a вечна композиция.

Стил, маркиран с материали и текстури Луук Смитс

Въпреки това, иСтилът се определя и от материалите и текстурите, т.е. тъй като дъбът се използва във всички мебели, а сложните елементи от черен четен метал се използват в повечето детайли на интериорния дизайн.

Съблекалня, пълна с предимства Луук Смитс

Достъпът до съблекалнята също е вход за естествена светлина Излиза от съседната спалня.

Достъп до всички стаи Луук Смитс

Съблекалнята се свързва със стъклен коридор с метални рамки, от което достъп до всички стаи на пода, осигурявайки непрекъснатост и позволявайки на светлината да прониква дълбоко вътре.

Залата Луук Смитс

Залата продължава с онази издължена структура толкова характерна за жилищата, с дърво като верен главен герой.

Осветен вход Луук Смитс

Както виждаме, светлината, която идва отвън, създава топла и домашна атмосфера, която ви кани да сте у дома.

В допълнение, мебелите, които обграждат пейката и таблото, са пълни с чекмеджета, Най-гениално решение за съхранение.

Между два етажа Луук Смитс

някои прости черни метални спирални стълби, свържете и двете растения с тънкост.

Дзен баня Луук Смитс

В баняна топло дървона ръчно изработени сини керамични плочкии на мивки от естествен камък от лава, създайте спокойна и спокойна среда.

Природата жива в града Луук Смитс

на мивка от естествен камък от лава Те са елементите, които правят разликата в това пространство, благодарение на неговата естественост и занаятчийска естетика.

Градина връзка Луук Смитс

Сегашният дизайн подчертава връзката с външната страна с пълен отвор в задната фасада към градината, отразяваща полупрозрачното разширение, съществуващо в приземния етаж.

План на текущото разпределение Cantero Architecture

Информация: С любезното съдействие на Cantero Architecture.

//www.canteroarchitecture.com