Други

Довиждане, офис. Здравей у дома

Довиждане, офис. Здравей у дома

Собствениците на това Валенсийски апартамент от 1930 г., брачен любовник на реколтате бяха категорични за целта, която искаха да постигнат с реформата: „Възстановяване на първоначалния характер на къщата, която беше преобразувана в офис и загубила всички елементи, характеризиращи строежа в началото на века от разрастването на града Валенсия, като подове, корнизи, врати ... ". Това обясняват архитектите Изабел Роджър Санчес и Даниел Гонсалес Лопес от студиото на DG Architect Valencia, които приеха предизвикателството. Освен това в списъка на нуждите на двойката имаше и тази за разделяне на къщата на две зони: една, в която те живееха през цялата година, и друга, в която децата им могат да останат, когато ги посещават, „без да променят своите привичен начин на живот “, изтъкват те.

150-те квадратни метра етаж Те бяха разделени на множество пространства, които архитектите премахнаха, за да преначертаят нов, по-актуален, функционален и отворен план. По този начин помещенията, разположени на основните фасади, с гледка, се използват за нуждите на двойката: хол с кабинет, кухня с офис за закуска и спалнята с съблекалня и баня със собствена баня. Двете спални на децата им и баня са разположени в другия край, създавайки отделна зона от първата.

Проектът за интериорен дизайн се въртеше около „връщане на изгубения характер на жилището“, обяснява дуетът. "Във всяко от помещенията са работили всички елементи - от дизайна на подовете и избора на покривните облицовки, до дизайна на всяка от вратите и прозорците." За украсата те имаха доброто око на собствениците и подбора им на парчета реколта които са се смесили с по-актуални дизайни, което води до безвременен, функционален и готов за приемане на посетителите интериор.

www.dgarquitecto.blogspot.com.es
Снимки: Мариела Аполонио www.fotografadearquitectura.com

Може да се интересувате:

- Преобразуван домашен офис

- Етаж от 60 м2, адаптиран за семейство

- Уютен апартамент с разпределение на течности

- Блестяща реформа и безупречен интериорен дизайн

Реклама - Продължете да четете под Past Grey

Студиото на DG Architect реформира офис на Валенсия Енсанче, за да го превърне в дом на брака. В хола, холна маса TS Console от Gubi, диван Time от Pianca, подова лампа Gräshoppa от Gubi и стенна лампа от FLOS.

Назад у дома

Архитектите са преосмислили в съвременен ключ стила от началото на 30-те години, за да възстановят функцията на жилищата. Датският гардероб е оригинален дизайн на Gunni Omann.

Отворени пространства

Преградите, които разделяха пода на много пространства, бяха разрушени и бяха създадени по-открити и течни зони. Трапезната маса на 60-те години, проектирана от Йоханес Андерсен.

Приложени момчета

На една от стените на хола е монтирана проучвателна зона със маса, проектирана от Изабел и Дани, и столове S32 модел от Breure, редактиран от Thonet.

Отворени врати

До хола, кухнята и на заден план главната спалня.

Най-важната храна

В кухнята има зона за закуска, която служи като проход към главната спалня. Столовете са модел Coco de Gubi)

Изглед отпред

Изглед на последователността на пространствата: спалня, кухня и хол. Полезно огледало от Stellar Works.

Вход за спалня

Собствениците искаха две различни зони: една за всеки ден и друга независима за това, когато децата им посещават.

Заслужена почивка

Изглед към спалнята Беше инсталирана стена (с птици в пламъка на Къртис Джере), за да се постави таблото и да се създаде зона за превръзка зад него. Леглото е леглото Chambre от Stellar Works, а лампата е от Intueri ligth.

Останете празен

Банята на главната спалня, с голям формат порцелан, имитиращ мрамор Inalco.

Възстановете миналото

Архитектите са избрали всички елементи (подове, корнизи, дърводелски изделия ...), за да направят този стар офис уютен.

Знаеш как да се възползваш

Персонализирани шкафове успяха да се възползват максимално от своите 150 квадратни метра.

Баня за гости

Намира се в района за женитба деца. Почвата е шестоъгълна каменна конструкция на Хисбалит.

Бяло и дърво

Специален дървен гардероб, който контрастира с бяло.

топлина

Разумното използване на дървесина направи тези пространства по-приветливи. Отзад, във всекидневната, стол Diamo Bertoia в кресло от злато, от Хари Бертоя, редактиран от Knoll.

Очарование на миналото

Собствениците са любители на дизайна реколта.

Добро растение

Планът след реформата.