Информация

Реновирана къща за нов живот

Реновирана къща за нов живот

Това, че основната атракция на една къща е на откритите площи, е знак за необходимостта от реформа. Това се случи с етаж на семейство с две малки деца Посетихме днес във Витория. Уморени да живеят в периферията, те решиха да се преместят на това Къща 110 квадратни метра (разпределена в хол, кухня, четири спални, две бани и дълъг тъмен коридор, който засилва усещането за тясна къща), разположен в центъра на града и който е останал почти същият, тъй като е построен през 50-те години. „Нашата цел беше да се сдобием с модерен дом с минималистичен дизайн“, обяснява Мария.

За да постигнат това, те имаха помощта на Марселино Рапопо, от проучването на MRB, с когото решиха да се обърнат около разпределението на къщата, създавайки голям общ кът с кухня, трапезария и салон, Има тераса с изглед към центъра, бивш скрит в главната спалня. Стаите бяха намалени на три, откараха тези на децата в задната част на къщата, а коридорът се премести на стена с прозорци, създавайки своеобразна галерия, която осветява брачната стая благодарение на стъклена стена. Резултатът е трезв контейнер от дървени и бели стени, който е получил индивидуалност с бели камъни от сиви вени, актуален дизайн на прави, но приятелски линии, трезва, но уютна палитра от цветове и семейни спомени. "Мисля, че сме постигнали това, което търсихме", казва Мария. "Поне ние сме много доволни." Съгласни сме

www.mrbcocinas.com

Може да се интересувате:

- Светъл и светъл дуплекс

- Нощ и ден: Реновиран апартамент в Барселона

- Апартамент в Полша, който преоткрива северния стил

- Под с класическо дърво

Реклама - Продължете да четете под Нов живот

Семейство смени къщата си в покрайнините на Витория заради този апартамент в центъра, който изцяло реновира.

Носете го в настоящето

Жилището остана почти същото от 50-те години и не беше много функционално за новите си обитатели.

Нови граници

Разпределението на пода беше напълно преразгледано, създавайки нови по-широки общи пространства.

По-малко е повече

Собствениците искаха минималистична къща със скандинавски щрихи.

Споделено пространство

Кухнята, всекидневната и трапезарията бяха поставени в едно и също пространство.

Обхват на оглед

По този начин те успяха визуално да разширят тези пространства, предварително изолирани.

тераса

Една от големите атракции на къщата, терасата с изглед към центъра, преди това беше скрита вътре в една от спалните. Новото разпределение, разположено в тази зона, трапезарията, което прави градския пейзаж придобива известност.

Външен живот

Терасата-беседка с няколко стола Акапулко.

Останете празен

Кухнята с кът за хранене на острова е проектирана по поръчка, за да се възползва максимално от пространството.

Каква птица!

Декоративна фигура на птиците във формата на птици.

антре

Преди се намираше в единия край и нямаше прозорци. Прозорците бяха в спалните.

Стъклена стена

Тъй като прозорците на спалнята бяха изгубени, преградната стена е заменена с чаша, което позволява на светлината в коридора да премине. Завесите позволяват поверителност вътре.

спалня

Декориран е в сиви и сини тонове.

Като заглавието на главата

Рафт на леглото, в който са поставени снимки на семейството.

Ново пространство

Разпределен е с една от стаите, чието пространство е разпределено в цялата къща и позволява създаването на съблекалня до главната спалня.

Топла баня

Облечен в дърво.

За да те видя по-добре ...

Огледалото с подсветка сякаш плава по екрана.

Закон за прозрачност

Стъкленият екран за незабелязано на глед.

Детска спалня

Спалнята на момичето, с плат от мрежа против комари като табла.

Спокойствие на душата

Детските спални бяха разположени в другия край на къщата, с изглед към голям вътрешен двор, така че да имат светлина и спокойствие през целия ден.

детайл Детска спалня

Зоната на леглото беше визуално ограничена с тапет.

Между памуците

Детайл на възглавниците за супергерой, които красят леглото.

Много гъвкав

И двете стаи имат зона за проучване.

Залата преди

Дълго, без прозорци и с червен килим ... Изглежда всеки момент двама близнаци ще излязат със сини рокли от една от вратите.

Салонът преди това Една от стаите преди

Използван е като хол. Днес трапезарията и кухнята са разположени тук.

Кухнята преди Главната спалня преди Още една спалня преди Тоалетната преди Банята преди Душ преди преди

Този тапет живя по-добри времена.

По време на пиесата Всичко в едно

Изглед на споделеното пространство с разрушените прегради.

Ново растение

На картата можете да видите колко дълга и стеснена е къщата. Коридорът, който сега е разположен до прозорците, преди е бил в пространството, заето от главната спалня, баните и съблекалнята.